Postup přípravy
Krok 1: Dýni Hokkaido omyjeme a rozkrojíme, zbavíme semen i s tím ostatním a čistě vydlabanou dýni rozkrájíme na malé hranolky. Když je chcete mít rychle hotové, dělejte je slabé, asi takové, jaké jsou běžně bramborové hranolky.
Krok 2: Hranolky dáme na pekáček, zakápneme malinko olejem, posolíme podle chuti a přidáme koření. Pak je promícháme, aby se všude trochu omastily a koření se promíchalo. Ony se sice dost při pečení smrsknou, ale je to dobrota.
Krok 3: Dávala jsem na ně sůl, pepř, kmín a mletý rozmarýn. Žádný jednodušší recept z hokkajda snad neexistuje.
Zveřejněno 3. 12. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hranolky z dýně hokkaido
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B492
Moje poznámka
Hranolky z dýně hokkaido
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B492
Nejnovější recepty
Sezamové sušenky
Přidáno před 44 minutami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 4 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno před 17 hodinami
Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem
Přidáno před 21 hodinami
Plněná vejce s žervé
Přidáno před 22 hodinami
Vafle s vůní pravé vanilky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sedlácké brambory
hifiklub před 31 minutami
Špagety s medvědím česnekem na způsob carbonara
TerezaD před 33 minutami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Moanka před 52 minutami
Jablečno-hruškový koláč s ořechy
Hana.Vodehnalova před 1 hodinou
Kuskus se sýrem cottage a zeleninou
ZboSy před 2 hodinami
Tatarák z pečeného celeru
ZboSy před 2 hodinami
Dančí gulášek
toprecepty.cz před 4 hodinami
Kuře na víně s jablky a brusinkami
Komtesina před 12 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
RomanaMonika před 14 hodinami
Tématické fráze:
dýně hokaido recepty,
hranolky z dýně hokaido,
hranolky z dýně,
hokaido-recepty,
dýně dýně hokaido,
recepty dyně hokaido,
hokaido recepty
Suroviny:
dýně hokkaido,
olej slunečnicový,
pepř,
bylinky
Komentáře (1)