Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí krupicový vývar s vejcem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Ivetka.7 Ivetka.7

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 633 kJ /
390 kcal
Bílkoviny28,36 g
Tuky23,00 g
Vláknina7,61 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 359 mg
Sůl0,73 g
Sacharidy15,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí hřbety a zeleninu s kořením dáme na hodinu vařit. Poté vyjmeme, obereme hřbety a mrkev s celerem nakrájíme. Krok 2: Do vývaru sypeme zhruba půl hrnku hrubé krupice a stále mícháme. Krok 3: Přivedeme k varu a přidáme zeleninu, třeba mraženou. Poté přidáme rozšlehaná vejce a dvě minutky povaříme.

Zveřejněno 5. 12. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí krupicový vývar s vejcem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W4o4

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí krupicový vývar s vejcem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W4o4

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
kureci vyvar s vejcem, vývar s vejcem

Suroviny:
voda, hřbet kuřecí, mrkev, cibule, česnek, celer řapíkatý, sůl, krupice, vejce, vývar, zelenina

Přidat fotografie receptu