Rajčatový džem k vyzrálým sýrům
Z rajčat lze vyrobit opravdu nepřeberné množství pochutin. Ať už je to kečup, omáčka na těstoviny nebo třeba tento džem. K oloupaným rajčatům stačí přidat pár výrazných surovin, společně povařit a chutný džem je hotový. Podávat ho můžeme třeba k vyzrálým sýrům.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 148 kJ / 1 948 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,47 g |
| Tuky | 2,37 g |
| Vláknina | 16,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,27 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 463,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 12. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčatový džem k vyzrálým sýrům
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G4K3
Moje poznámka
Rajčatový džem k vyzrálým sýrům
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G4K3
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 8 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 14 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 19 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová očka
Sima1996 před 3 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 6 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 6 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 6 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 6 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 7 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 7 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 8 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 8 hodinami
Tématické fráze:
marmelada k syrum
Suroviny:
rajče,
cukr krystal,
šťáva limetková,
zázvor,
sůl
Komentáře (10)
No, přistupuji na vaši hru a na reklamu za hubičku (když vám to tady trpí
A proč?
Recepty jsou přece nadčasové, že