Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cibulačka Ricci

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

ricci

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 6

6

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 847 kJ /
1 397 kcal
Bílkoviny23,22 g
Tuky119,87 g
Vláknina21,30 g
Cholesterol 160 mg
Sodík 1,74 g
Sůl4,25 g
Sacharidy51,73 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli nakrájíme na hrubo, slaninu na kostičky. V rendlíku na olivovém oleji osmahnu do zlatova 2/5 množství cibule a všechnu slaninu. Krok 2: Ve větším hrnci rozpustím máslo s olivovým olejem a osmažím zbytek cibule. Ve chvíli, kdy začne zlátnout, ji zasypu lžící hladké mouky a zasmahnu. Vzápětí zaliji vývarem a chvíli povařím. Poté tyčovým mixérem rozmixuji cibuli a zaliji smetanou, osolím, opepřím, přidám špetku mletého muškátového květu a provařím mírným varem. Krok 3: Následně přidám osmaženou cibuli se slaninou a nakonec petrželku. Chvilku povaříme a je hotovo.

Zveřejněno 14. 12. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cibulačka Ricci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2VqW

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cibulačka Ricci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2VqW

Marie

Tématické fráze:
kuchar ricci

Suroviny:
cibule, slanina anglická, vývar, smetana, olej olivový, máslo, mouka hladká, sůl, pepř bílý, květ muškátový, petrželka

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu