Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 452 kJ / 825 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,30 g |
Tuky | 48,80 g |
Vláknina | 8,46 g |
Cholesterol | 1,09 g |
Sodík | 432 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 51,96 g |
Postup přípravy
Krok 1: Jablká podusíme na masle.
Krok 2: Vajcia rozšľaháme s mliekom a múkou, nalejeme na jablká a necháme stuhnúť.
Krok 3: Hotové omelety pocukrujeme.
Zveřejněno 24. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablková omeleta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q0Wq
Moje poznámka
Jablková omeleta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q0Wq
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 1 hodinou
Kořeněné cukroví
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční stromečky
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 5 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 7 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Palačinky s džemem
kristyna.potenska před 1 hodinou
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 1 hodinou
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 3 hodinami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 4 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 4 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 5 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 18 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 19 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 19 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 20 hodinami
Tématické fráze:
omeleta recept,
jablečné omelety,
jablečná omeleta,
omeleta z jablek,
omeleta,
jablová omeletea,
amolety s jablky,
omolety s jablky,
omeleta s jablkem,
recepty jablecna omeleta,
amoleta s jablky,
jablecni omeleta,
omeleta z vajec a z jablek,
omelety z jablek,
omoleta s jablky,
omelety sjablky,
omeleta s jablkama,
jablecna omoleta recept,
sladká omeleta,
jablecna omoleta
Suroviny:
jablko,
máslo,
vejce,
mléko,
mouka polohrubá
Komentáře (1)