Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Trhané uzené v pepřové omáčce

Hodnocení receptu je 4,8 (19×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 979 kJ /
712 kcal
Bílkoviny64,16 g
Tuky28,37 g
Vláknina13,25 g
Cholesterol 224 mg
Sodík 2,88 g
Sůl6,60 g
Sacharidy44,55 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso třeba zbylé od oběda nebo obrané od kosti by mělo hodně měkké. Natrháme ho dvěma vidličkami na vlákna a odložíme. Krok 2: Drobně nakrájenou cibuli necháme zesklovatět a zasypeme cukrem. Po rozpuštění přimícháme hořčici, mletý pepř, worcester, česnek a po chvíli i protlak. Krok 3: Chvíli povaříme, až se vše spojí a přidáme smetanu. Po krátkém vaření a zhoustnutí vmícháme zelený pepř a dochutíme solí a čerstvě mletým pepřem. Krok 4: Připravené maso přidáme do omáčky a prohřejeme. Podáváme s bramborovou kaší. Já jsem kaši udělala s cibulí smaženou s nakrájenou šunkou.

Zveřejněno 30. 12. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Trhané uzené v pepřové omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V6ro

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Trhané uzené v pepřové omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V6ro

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
trhane z uzeného masa, trhané uzené maso, trhané maso co z nej uvarit, trhané uzené kuřecí maso, co uvařit s uzených žebra omáčka recept, trhaná uzená žebra recept

Suroviny:
uzené maso vařené, cibule, protlak rajčatový, smetana, cukr hnědý, omáčka worcesterová, hořčice, paprika sušená sladká, česnek sušený, pepř zelený sterilovaný, pepř čtyř barev, sůl, olej

Přidat fotografie receptu