Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Těstoviny s brynzovo-mangoldovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,7 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 806 kJ /
2 105 kcal
Bílkoviny103,67 g
Tuky69,33 g
Vláknina21,50 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 2,59 g
Sůl5,83 g
Sacharidy255,77 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cestoviny uvaríme v osolenej vode. Krok 2: Medzitým dáme do kastróla mrazený mangold a dusíme ho dovtedy, kým sa nevydusí všetka tekutina. Krok 3: Potom do mangoldu rozdrobíme bryndzu a za stáleho miešania ju necháme úplne rozpustiť. Krok 4: Pridáme uvarené cestoviny, premiešame a ihneď podávame.

Zveřejněno 5. 1. 2020

Poznámka autorky tejaja

Recept je z knihy Obedy a večere.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Těstoviny s brynzovo-mangoldovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4XDJ

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Těstoviny s brynzovo-mangoldovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4XDJ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

MamlajdaD: :-D:-D:-D Daj si na večeru len špenát a v globále to budeš mať komplet. :-D:-D

tejaja: Terezko, pozdě, :-8 těstoviny s brynzou a slaninou jsem měla dnes k obědu, špenát zůstal v mrazáku! ;-):-D Ale receptík někdy zkusím! :yes: Moc zdravím! :-K:-K

Suroviny:
těstoviny, mangold, brynza

Přidat fotografie receptu