Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 957 kJ / 1 185 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,77 g |
| Tuky | 39,39 g |
| Vláknina | 32,74 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 350 mg |
| Sůl | 0,82 g |
| Sacharidy | 164,60 g |
Postup přípravy
Rozehřejeme lžíci oleje a cibuli s česnekem krátce zpěníme, přidáme kmín, skořici a kari pastu a vše necháme chvilku restovat.
Pak přihodíme okapané jáhly, podlijeme hrnkem vody a necháme vařit, podle potřeby můžeme ještě přilít trochu vody. Krok 4: Upečenou měkkou dýni rozmixujeme s kokosovým mlékem na hladkou pastu.
Když jsou jáhly skoro měkké, přimícháme k nim rozmixovanou dýňovou směs a jáhly dovaříme doměkka. Podle potřeby dochutíme solí. Krok 5: Fazolky nakrájíme na menší kousky a uvaříme v osolené vodě. Vařené scedíme a zamícháme do měkkých jáhel.
Zveřejněno 17. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Orientální dýňové jáhloto s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gzPr
Moje poznámka
Orientální dýňové jáhloto s fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gzPr
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 13 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 14 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 16 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 17 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 18 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosky
veveruska73 před 6 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 7 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 9 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 9 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 10 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 10 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 10 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 10 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 11 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 11 hodinami
Suroviny:
jáhly,
dýně hokkaido,
cibule,
česnek,
pasta kari,
římský kmín mletý,
skořice,
sůl,
mléko kokosové,
lusky fazolové,
olej
Komentáře (1)