Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hráškový krém a pikantní pečivo

Hodnocení receptu je 4,9 (16×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 750 kJ /
1 135 kcal
Bílkoviny73,00 g
Tuky42,65 g
Vláknina33,50 g
Cholesterol 216 mg
Sodík 1,75 g
Sůl2,40 g
Sacharidy98,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory oloupeme a nakrájíme, přidáme hrášek, zalijeme vývarem, osolíme a opepříme a uvaříme doměkka. Rozmixujeme dohladka a přidáme smetanu. Krok 2: Plát těsta rozválíme a potřeme dijonskou hořčicí, posypeme rozdrobenou gorgonzolou, polovinu poklademe plátky šunky a těsto přehneme přes sebe. Dlaněmi stlačíme a nakrájíme na širší pruhy. Každý pruh 3x zatočíme. Poklademe na plech s pečícím papírem a potřeme rozšlehaným vajíčkem. Vložíme do předem vyhřáté trouby a pečeme na 200 st. asi 15-20 minut.

Zveřejněno 18. 1. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hráškový krém a pikantní pečivo

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oLkY

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hráškový krém a pikantní pečivo

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oLkY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
hráškový krém s brambory, hráškový krém s brambory

Suroviny:
hrášek mražený, brambory, sůl, pepř, vývar, smetana 33%, těsto listové, hořčice dijonská, gorgonzola, šunka, vejce

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu