Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 472 kJ / 1 069 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,91 g |
Tuky | 50,20 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 317 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,60 g |
Sacharidy | 15,15 g |
Postup přípravy
V trošce vody rozmícháme lžíci mouky a 30 minut před koncem přidáme k masu. Rozšleháme a necháme provařit. Krátce před koncem vložíme jemné nudličky kapie i hrášek a společně dovaříme. Zelenina by neměla být rozvařená. Krok 3: Je-li třeba, dochutíme solí, pepřem. Podáváme např. s knedlíkem nebo s rýží.
Zveřejněno 18. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalu tažené hovězí na tymiánu s hráškem a kapií
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rOn2
Moje poznámka
Pomalu tažené hovězí na tymiánu s hráškem a kapií
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rOn2
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 10 hodinami
Boží milosti
Přidáno před 22 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno 20. 4. 2025 15:00
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno 20. 4. 2025 06:50
Velikonoční minizákusky
Přidáno 20. 4. 2025 06:38
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Majonéza a tatarka z vařených vajec
Akinom1978 před 18 minutami
Krkovice na leču a smetaně
zujali před 25 minutami
Štrúdl s tvarohem
PavlaSl. před 35 minutami
„Fazolová blča z Oltecu“ aneb fazolová polévka ze Starého Brna
Frana74 před 42 minutami
Biskupský beránek
Birdmann před 1 hodinou
Šťavnatý špendlíkový koláč s tvarohem
Sluncejasne před 1 hodinou
Nejrychlejší a nejchutnější velikonoční bochánek
veronika_straka před 2 hodinami
Velikonoční mini mazance
veronika_straka před 2 hodinami
Německý dort s mákem a tvarohem
horakkarlos před 2 hodinami
Segedínský guláš
veronika_straka před 2 hodinami
Tématické fráze:
pomalu tažená kližka,
tažené maso,
pomalu tažený guláš,
pomalu tazene maso,
tažené maso recepty,
hovezi krk s hráškem,
pomalu tažené maso recepty
Suroviny:
maso hovězí,
slanina,
cibule,
hrášek mražený,
kapie červená,
protlak rajčatový,
mouka hladká,
vývar,
sůl,
pepř,
tymián čerstvý,
olej
Komentáře (2)