Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zeleninový vývar s vajíčkem

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Barborka 2

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 142 kJ /
990 kcal
Bílkoviny48,89 g
Tuky56,48 g
Vláknina20,87 g
Cholesterol 650 mg
Sodík 1,81 g
Sůl4,12 g
Sacharidy62,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zeleninu očistíme a pokrájíme na kostičky. Klobásu nakrájíme na kolečka. V hrnci rozehřejeme sádlo a lehce osmahneme celer, mrkev a klobásu. Vše zalijeme vodou. Oloupané brambory nakrájené na kostičky přidáme do vroucího vývaru a vaříme do změknutí. Před podáváním v polévce rozšleháme dvě vejce, dochutíme solí a přidáme utřený česnek.

Zveřejněno 20. 1. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zeleninový vývar s vajíčkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xXwB

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zeleninový vývar s vajíčkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xXwB

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
kuřecí vývar s vajíčkem, vývar z klobásy

Suroviny:
mrkev, celer, klobása, sádlo, voda, brambory, vejce, česnek, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu