Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rýže s klobásou a zeleninou z jedné pánve

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

hazel hazel

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny

Porce: 4 - 6

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 202 kJ /
1 243 kcal
Bílkoviny56,40 g
Tuky81,53 g
Vláknina31,56 g
Cholesterol 75 mg
Sodík 1,35 g
Sůl3,13 g
Sacharidy57,17 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na větší pánvi zahřejeme olej, necháme zesklovatět cibuli, přidáme nakrájené klobásy a opékáme dozlatova. Ke konci opékání přidáme česnek, ale pozor, nesmí zhořknout. Krok 2: Přidáme ostatní zeleninu, zalijeme vývarem a rajčatovým protlakem. Necháme zvolna dusit, až bude zelenina měkká a všechna voda nebo vývar vyvařené. Trvá to asi 10 minut. Krok 3: Nakonec zamícháme uvařenou rýži, posypeme mozzarellou a hned podáváme.

Zveřejněno 2. 3. 2020

Poznámka autorky hazel

Recept mám od jedné místní farmy. Kdo má rád pikantní klobásu, může ji použít. Hrneček je o objemu 250 ml. Dobrou chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rýže s klobásou a zeleninou z jedné pánve

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/D4yY

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rýže s klobásou a zeleninou z jedné pánve

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/D4yY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
rýže s klobásou, recept na klobásu s rýží, recept rýže a klobása, recept rýže klobása

Suroviny:
klobása, česnek, olej olivový, paprika čerstvá červená, cibule, brokolice, vývar drůbeží, protlak rajčatový, sýr strouhaný

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu