Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šťouchačky, které se dají jíst jen tak

Hodnocení receptu je 4,8 (19×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 118 kJ /
1 223 kcal
Bílkoviny40,25 g
Tuky64,52 g
Vláknina18,50 g
Cholesterol 58 mg
Sodík 1,41 g
Sůl3,31 g
Sacharidy112,35 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory umyjeme a uvaříme ve slupce do měkka. Mezitím na sádle orestujeme nasekané škvarky a přidáme drobně nakrájenou cibuli. Krok 2: Opečeme dozlatova, zalijeme mlékem a odstavíme. Do horké směsi nastrouháme tvarůžky. Uvařené brambory ještě horké napíchneme na vidličku a oloupeme. Krok 3: Ihned je vhazujeme do škvarkové směsi a vše společně rozmačkáme. Přidáme jarní cibulku a promícháme. Podáváme jen s mlékem, kefírem, podmáslím nebo jako přílohové.

Zveřejněno 21. 3. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Šťouchačky, které se dají jíst jen tak

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jD74

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Šťouchačky, které se dají jíst jen tak

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jD74

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
štouchacky, šťuchačky

Suroviny:
brambory, cibule, škvarky, sádlo, sýr tvarůžky kulaté, mléko, cibulka jarní, sůl

Přidat fotografie receptu