Ovarová polévka s kroupami
Ovarová polévka je velmi jednoduché a chutné jídlo, které si jistě oblíbí celá rodina. Můžete zkusit verzi s kroupami, které polévce dodají jemnou chuť.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 651 kJ / 395 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,61 g |
Tuky | 5,53 g |
Vláknina | 15,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 215 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 67,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovarová polévka s kroupami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qx2
Moje poznámka
Ovarová polévka s kroupami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qx2
Nejnovější recepty
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 10 minutami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 8 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 21 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 21 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
El.Magios před 15 minutami
Cikánský řízek
lidunka76 před 37 minutami
Šneky Pizza
jakub@V před 2 hodinami
Zapečená brokolice se žampiony a bramborami
Pepajz před 2 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
gully před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
Miri O7 před 2 hodinami
Čočkový salát s baby špenátem
wimra před 3 hodinami
Žampionová smaženice se sýrem
ivan8 před 5 hodinami
Pomazánka Hermelínka
Marlen před 5 hodinami
Vepřové maso na jablkách
kloudakovi před 5 hodinami
Tématické fráze:
vaření krup,
vaření krup na zabijačku,
jak správně vařit kroupy,
jak vařit kroupy na zabijačku,
postup pri vareni krup,
polevka z krup,
doba vaření krup,
jak správně vařit ječné kroupy,
vaření krup recept,
recept na ovarovou polevku,
recepty z krup,
jak dlouho vařit ječne kroupy,
kroupy doba vareni,
ječné kroupy vaření,
teskoma vaření,
krvavá polévka,
vaření krup do polévky,
vaření ječných krup,
recept na vaření krup,
jak vařit ječné kroupy
Suroviny:
vývar masový,
zelenina kořenová,
cibule,
kroupy,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
majoránka
Komentáře (15)