Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cizrnová polévka s ovesnou smetanou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Kacuda

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 096 kJ /
1 696 kcal
Bílkoviny86,33 g
Tuky47,62 g
Vláknina146,15 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,25 g
Sůl1,58 g
Sacharidy158,67 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na olivovém oleji zpěníme cibuli. Zaprášíme moukou a promícháme. Přidáme kmín a muškátový oříšek. Krok 2: Zalijeme vodou a do hrnce přidáme cizrnu společně s fazolemi. Necháme cca 15 minut povařit. Krok 3: Přisypeme bulgur a vaříme pod pokličkou dalších 10 minut, poté přilijeme smetanu. Krok 4: Polévku rozmixujeme, dochutíme solí a přidáme nať z celeru.
Polévku podáváme posypanou čerstvou pažitkou (nebo jinými bylinkami).

Zveřejněno 26. 3. 2020

Poznámka autorky Kacuda

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cizrnová polévka s ovesnou smetanou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/906z

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cizrnová polévka s ovesnou smetanou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/906z

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
cibule, olej olivový, mouka hladká, ořech muškátový, voda, kmín mletý, cizrna, fazole předvařené, bulgur, smetana ovesná, celer, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu