Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinovaná krkovice

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

AndelaC AndelaC

Snadný

Doba přípravy 20 minut příprava/2 h pečení

20 minut příprava/2 h pečení

Suroviny pro 6

6

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 862 kJ /
923 kcal
Bílkoviny8,33 g
Tuky22,55 g
Vláknina12,69 g
Cholesterol 15 mg
Sodík 9,08 g
Sůl22,45 g
Sacharidy143,16 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Krkovičku řádně naklepeme. Cibuli oloupeme a pokrájíme na čtvrtkolečka. Krok 2: Marináda: všechny suroviny smícháme dohromady. Piva trochu ponecháme na doředění omáčky. Nakonec přidáme cibuli. Krok 3: Maso vložíme do pekáčku, zalijeme marinádou, řádně promícháme a necháme do druhého dne uležet. Krok 4: Pečeme na 150 st. cca 2 hodiny. Krok 5: Maso vyjmeme, šťávu lehce zahustíme záklechtkou a dolijeme pivo. Necháme provařit.
Příloha libovolná: rýže, bramborový knedlík...

Zveřejněno 8. 4. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Marinovaná krkovice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rAR2

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Marinovaná krkovice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rAR2

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
marinovaná krkovice

Suroviny:
krkovice vepřová, cibule, česnek, med, omáčka worcesterová, ústřicová omáčka, omáčka sojová, sůl, olej, pivo černé, zelenina, pepř, záklechtka

Přidat fotografie receptu