Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ragú z mletého masa

Hodnocení receptu je 4,0 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Dominik22 Dominik22

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 414 kJ /
577 kcal
Bílkoviny12,36 g
Tuky2,26 g
Vláknina37,05 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 640 mg
Sůl1,38 g
Sacharidy47,64 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na menší kostičky. Cibuli očistíme a nakrájíme najemno. Krok 2: Do hrnce dáme pár kapek oleje a začneme restovat cibulku, až zesklovatí, přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu a osmažíme dorůžova. Poté přidáme protlak a restujeme ho, aby nebyl kyselý. Potom přijde na základ maso, které promícháme a necháme chvilku opékat. Pak přilijeme víno a přidáme veškeré koření. Víno necháme vyvařit a vše zalijeme vývarem. Krok 3: Vaříme asi cca 1 hodinu a máme hotovo. Podáváme s těstovinami.

Zveřejněno 23. 4. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ragú z mletého masa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mvq9

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Ragú z mletého masa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mvq9

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
mrkev, petržel, celer, celer řapíkatý, cibule, víno červené, sůl, pepř mletý, protlak rajčatový, bobkový list, olej olivový, vývar

Přidat fotografie receptu