Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kvasnicová pomazánka s celerem

Hodnocení receptu je 4,9 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 661 kJ /
636 kcal
Bílkoviny52,45 g
Tuky38,28 g
Vláknina12,20 g
Cholesterol 1,06 g
Sodík 448 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy15,48 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rozpustíme máslo a drobně nakrájenou cibuli necháme zesklovatět. Přidáme celer a trošku kmínu. Společně opékáme cca 2-3 minutky a rozdrobíme droždí. Krok 2: Až se droždí rozteče a rozvoní, vlijeme rozšlehaná vejce se smetanou a necháme srazit. Pomazánka by měla zůstat vláčná. Dochutíme solí, pepřem a pažitkou. Podáváme s chlebem.

Zveřejněno 28. 4. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kvasnicová pomazánka s celerem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6OBV

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kvasnicová pomazánka s celerem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6OBV

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Capri: Ano mi voní :-)

Capri: je to takový voňavý puch:-D:-D:-D já to třeba miluju:-)

Ježíši, rozvoní se droždí?;-(

Suroviny:
kvasnice, cibule, celer, smetana, vejce, máslo, kmín mletý, sůl, pepř, pažitka

Přidat fotografie receptu