Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jáhlová kaše s karamelem

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie839 kJ /
201 kcal
Bílkoviny1,18 g
Tuky0,27 g
Vláknina2,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy47,31 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pšeno (jáhly) zalejeme vodou a pomarančovou šťavou. Na slabšom plameni varíme, kým sa všetka voda nevstrebe. Krok 2: Na panvici skaramelizujeme med. Krok 3: Pridáme na kocky nakrájaný banán a pomaranč a 5 min opekáme. Krok 4: Zmiešame ovocie a pšeno a ihneď podávame.

Zveřejněno 29. 4. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jáhlová kaše s karamelem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mvY9

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jáhlová kaše s karamelem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mvY9

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
jáhly, voda, pomeranče, pomeranče, banán, med

Přidat fotografie receptu