Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní cizrnová polévka po mexicku

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

1974andrea 1974andrea

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 788 kJ /
905 kcal
Bílkoviny62,27 g
Tuky55,05 g
Vláknina11,49 g
Cholesterol 168 mg
Sodík 203 mg
Sůl0,35 g
Sacharidy36,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji zesklovaťte na kostičky nakrájenou cibuli, vhoďte mleté maso, osolte a restujte, dokud se maso nerozpadne na drobné kousky. Přisypte koření, promíchejte a vlijte rajčatovou passatu nebo vmíchejte protlak. Zalijte vodou nebo vývarem tak, aby nad masem byly cca 2 cm a pomalu duste půl hodiny. Tekutiny nesmí být moc, aby nebyla polévka příliš řídká. Nakonec přidejte cizrnu, posekaný česnek a vařte ještě 5 minut. Dochuťte případně solí a chilli. Při podávání posypte koriandrem nebo petrželkou.

Zveřejněno 1. 5. 2020

Poznámka autorky 1974andrea

Moje recepty a ostatní fotografie najdete na https://inkitchenopen.blogspot.com/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantní cizrnová polévka po mexicku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R31O

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantní cizrnová polévka po mexicku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R31O

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Po 15 minutách jsem navíc přidal mrkev petržel a celer a s cizrnou i kukuřice a fazole

:yes::yes::yes:

Suroviny:
maso mleté, cizrna, passata rajčatová, cibule, česnek, paprika sušená sladká, římský kmín mletý, koriandr sušený, paprika sušená uzená, chilli, sůl, olej, koriandr čerstvý

Přidat fotografie receptu