Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tykvové pampúšiky

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 003 kJ /
1 196 kcal
Bílkoviny59,19 g
Tuky47,28 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 804 mg
Sodík 843 mg
Sůl1,98 g
Sacharidy126,45 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Tekvicu nakrájame na kocky na 2-3 lyžiciach vody podusíme 10 min. Potom tekvicu najemno rozmixujeme. Krok 2: Pridáme múku, strúhaný syr, 1 celé vajce a 2 žĺtky. Jemne osolíme štipkou soli. Krok 3: Nakoniec vmiešame sneh z 2 bielkov. Krok 4: Dvoma lyžicami vkladáme cesto do horúceho oleja a tvoríme pampúšiky. Vyprážame ich dozlata z oboch strán. Krok 5: Jogurt zmiešame so škoricou. Krok 6: Podávame ešte horúce pampúšiky so škoricovým jogurtom.

Zveřejněno 4. 5. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tykvové pampúšiky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lr7r

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tykvové pampúšiky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lr7r

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
tykev, vejce, mouka celozrnna pšeničná, sýr parmazán strouhaný, sůl, jogurt, skořice, olej

Přidat fotografie receptu