Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinované krůtí řízečky v pohankovo-kokosovém kabátku

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Angel 666 Angel 666

Snadný

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 780 kJ /
665 kcal
Bílkoviny119,14 g
Tuky14,66 g
Vláknina3,16 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 638 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy13,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na menší plátky, osolíme a opepříme.
Do misky dáme hořčici, přidáme rozetřené stroužky česneku, přihodíme maso a vše dobře promícháme. Odložíme do chladu a necháme nejméně 30 minut marinovat, ale můžeme nechat odležet i přes noc. Krok 2: Pohankovou mouku promícháme s ovesnými vločkami a strouhaným kokosem.
Marinované plátky masa v této směsi obalujeme a na rozehřátém oleji smažíme dozlatova.

Zveřejněno 5. 5. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Marinované krůtí řízečky v pohankovo-kokosovém kabátku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yLmP

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Marinované krůtí řízečky v pohankovo-kokosovém kabátku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yLmP

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
prsa krůtí, sůl, pepř, hořčice, česnek, mouka pohanková, vločky ovesné jemné, kokos strouhaný, olej

Přidat fotografie receptu