Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zdravý salát z červeného zelí a kadeřávku

Hodnocení receptu je 4,7 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

hazel hazel

Snadný

Doba přípravy 20 min + 1 hodinu v ledničce před podáváním

20 min + 1 hodinu v ledničce před podáváním

Suroviny pro 8

8

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 914 kJ /
1 174 kcal
Bílkoviny9,04 g
Tuky90,18 g
Vláknina19,41 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 805 mg
Sůl1,98 g
Sacharidy71,96 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny přísady na zálivku dobře promícháme v misce a zatím odložíme stranou. Krok 2: Do velké misky dáme na kousky natrhaný kadeřávek, přidáme 1/4 hrnečku zálivky a kadeřávek dobře rukama promneme, alespoň 5 minut. Toto je důležité, protože tento způsob kadeřávek zjemní. Potom přidáme ostatní přísady a alespoň 6 PL zálivky, dobře promícháme, přikryjeme a dáme do ledničky alespoň na 1 hodinu před podáváním vychladit. Krok 3: Z tohoto množství je asi 8 hrnečků salátu o objemu 250 ml.

Zveřejněno 8. 5. 2020

Poznámka autorky hazel

Recept mám od mé snachy.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zdravý salát z červeného zelí a kadeřávku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mvEr

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zdravý salát z červeného zelí a kadeřávku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mvEr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
olej olivový, ocet jablečný, hořčice, sirup javorový, pepř, kadeřávek, zelí červené, mrkev, brusinky sušené, cibulka zelená, petržel

Přidat fotografie receptu