Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí kostky na bylinkách v papiňáku

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Anna Kocikova Anna Kocikova

Snadný

Doba přípravy 50 minut, v kastrolu cca 2 hodiny

50 minut, v kastrolu cca 2 hodiny

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 829 kJ /
1 154 kcal
Bílkoviny166,83 g
Tuky43,37 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 411 mg
Sodík 636 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy22,33 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na větší kostky, cibuli nadrobno. Krok 2: V papiňáku na rozehřátém tuku do sklovita orestujeme cibuli, přidáme na větší kostky nakrájené maso a necháme 3 minuty za promíchávání zatáhnout. Krok 3: Poté přidáme sůl, pepř, kmín a česnek, zalijeme vývarem, promícháme a uzavřeme poklicí. Pod tlakem na slabém plameni vaříme 40 minut. Krok 4: Po ochlazení hrnec otevřeme, přilijeme ve vodě rozmíchaný škrob, přidáme nasekané bylinky a necháme 2 minuty přejít varem. Krok 5: Na přílohu je vhodný knedlík, rýže i těstoviny.

Zveřejněno 18. 5. 2020

Poznámka autorky Anna Kocikova

Stonky libečku nevyhazujeme. Můžeme je přidat k masu před dušením. A nebo je dát do mikrotenového sáčku a uložit do mrazáku k pozdějšímu upotřebení.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí kostky na bylinkách v papiňáku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V325

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Hovězí kostky na bylinkách v papiňáku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V325

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
sádlo vepřové, cibule, kmín celý, česnek granulovaný, kližka hovězí, vývar, voda, škrob, libeček, petržel, pepř mletý, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu