Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová pečeně na žampionech a mrkvi v PH

Hodnocení receptu je 4,7 (16×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 185 kJ /
761 kcal
Bílkoviny11,63 g
Tuky39,67 g
Vláknina15,86 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 802 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy83,26 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso důkladně osolíme a zprudka opečeme ze všech stran na troše rozpáleného oleje. Nakrájíme cibuli na měsíčky, česnek na plátky a mrkev se žampiony na kousky. Krok 2: Na omáčku smícháme všechny suroviny, kromě škrobu a soli. Do pomalého hrnce dáme všechnu zeleninu, libeček a maso. Přilijeme omáčku a maso v omáčce důkladně obalíme. Krok 3: Zapneme hrnec na LOW a pomalíme 6 hodin, ale čas je orientační, záleží na mase a jeho velikosti. Musí být upečené doměkka. Půl hodiny před koncem rozmícháme škrob ve 200 ml vody, přilijeme k masu a necháme dodělat.

Zveřejněno 21. 5. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová pečeně na žampionech a mrkvi v PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wJxm

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová pečeně na žampionech a mrkvi v PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wJxm

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Moc nám chutnalo.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Pomalý hrnec nemám, ale lze to dělat i v běžném hrnci. Chutnalo nám to, určitě ještě někdy uvařím.

Suroviny:
cibule, mrkev, česnek, žampióny, vývar, pyré rajčatové, hořčice, olej, omáčka chilli sladká, med, libeček, škrob kukuřičný, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu