Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová pečeně na žampionech a mrkvi v PH

Hodnocení receptu je 4,7 (16×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mika59 mika59

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 185 kJ /
761 kcal
Bílkoviny11,63 g
Tuky39,67 g
Vláknina15,86 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 802 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy83,26 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso důkladně osolíme a zprudka opečeme ze všech stran na troše rozpáleného oleje. Nakrájíme cibuli na měsíčky, česnek na plátky a mrkev se žampiony na kousky. Krok 2: Na omáčku smícháme všechny suroviny, kromě škrobu a soli. Do pomalého hrnce dáme všechnu zeleninu, libeček a maso. Přilijeme omáčku a maso v omáčce důkladně obalíme. Krok 3: Zapneme hrnec na LOW a pomalíme 6 hodin, ale čas je orientační, záleží na mase a jeho velikosti. Musí být upečené doměkka. Půl hodiny před koncem rozmícháme škrob ve 200 ml vody, přilijeme k masu a necháme dodělat.

Zveřejněno 21. 5. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová pečeně na žampionech a mrkvi v PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wJxm

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová pečeně na žampionech a mrkvi v PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wJxm

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Moc nám chutnalo.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Pomalý hrnec nemám, ale lze to dělat i v běžném hrnci. Chutnalo nám to, určitě ještě někdy uvařím.

Suroviny:
cibule, mrkev, česnek, žampióny, vývar, pyré rajčatové, hořčice, olej, omáčka chilli sladká, med, libeček, škrob kukuřičný, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu