Postup přípravy
Zveřejněno 24. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemné hovězí plátky ve vlastní šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4M20
Moje poznámka
Jemné hovězí plátky ve vlastní šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4M20
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Brokolicové nočky
Přidáno před 1 hodinou
Avokádová pomazánka s česnekem a vejci
Přidáno před 10 hodinami
Moje zelňačka s uzeným masem a pikantní klobásou
Přidáno před 11 hodinami
Sladký chlebík z mrkve a jablka
Přidáno před 12 hodinami
Polévka z červené čočky s krupicovými noky
Přidáno před 13 hodinami
Těstoviny se žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Švábské kobližky Fasnetsküchle: Tradiční masopustní pečivo musí být dozlatova osmažené a voní skořicí
Josef Maršálek ukázal, jak připravit luxusní trhanec: Voní rumem, jablky a potěší celou rodinu, říká slavný cukrář
Buchty po ránu: Vaječnou tlačenku podle receptu Josefa Maršálka připravíte snadno. Hlavní je nechat ji zatuhnout, radí cukrář
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččin voňavý kmínový chléb
Neregistrovaný před 9 minutami
Brokolicové nočky
Neregistrovaný před 10 minutami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Neregistrovaný před 14 minutami
Vepřové pečené na cibuli
kobra0007 před 14 minutami
Moučník s jablky
Neregistrovaný před 18 minutami
Buchta "Orgasmus"
Neregistrovaný před 18 minutami
Bábovka piškotka
Neregistrovaný před 36 minutami
Dvoubarevná majonézová bábovka
Ala787 před 51 minutami
Kytičky s krémem
Neregistrovaný před 56 minutami
Mé nudličky do polévky
Neregistrovaný před 1 hodinou
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule šalotka,
tymián,
majoránka,
sůl,
koriandr,
koření nové koření,
vývar,
olej,
škrob kukuřičný
Komentáře