Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jemné hovězí plátky ve vlastní šťávě

Hodnocení receptu je 4,5 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Oloupané šalotky nakrájíme nadrobno, maso naklepeme, z obou stran okořeníme. Na rozpáleném oleji zesklovatíme šalotku, přidáme maso, z obou stran opečeme, podlijeme vývarem, přidáme nové koření a ještě špetku tymiánu s majoránkou. Dusíme doměkka, několikrát maso obrátíme, případně přidáme více vývaru. Krok 2: Jakmile je maso měkké, jemně zahustíme maizenou (či hladkou moukou), podávala jsem s rýží a dušenou zeleninou.

Zveřejněno 24. 5. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jemné hovězí plátky ve vlastní šťávě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4M20

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jemné hovězí plátky ve vlastní šťávě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4M20

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
hovězí zadní, cibule šalotka, tymián, majoránka, sůl, koriandr, koření nové koření, vývar, olej, škrob kukuřičný

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu