Postup přípravy
Do polévky zavařím kapání: 1 vejce, trošku hladké mouky a perlivou vodu. Vytvořím hladké, řídké těsto, které rozetřu přes sítko na halušky.
Podle potřeby polévku dochutím solí a utřeným česnekem, kdo ho má rád.
Zveřejněno 30. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzený vývar se zeleninou a masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vG7g
Moje poznámka
Uzený vývar se zeleninou a masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vG7g
Nejnovější recepty
Domácí bylinkové tagliatelle
Přidáno před 1 hodinou
Turecká vejce
Přidáno před 6 hodinami
Pikantní květák se zastřenými vejci (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Špagety s kuřecím masem a bazalkovým pestem
Přidáno před 21 hodinami
Segedín z trouby
Přidáno před 23 hodinami
Měkké banánové sušenky
Přidáno 4. 4. 2025 09:42
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špagety aglio olio e peperoncino
Sarka1966 před 2 minutami
Pečené kuře
Lucek před 14 minutami
Škvarkové pagáčky
jamara před 15 minutami
Kantonske kure
Marcela0123 před 18 minutami
Kuřecí čína
Blofas před 24 minutami
Hovězí plátky s kapustou a hořčicí
majeva před 28 minutami
Kynuté ovocné knedlíky II
Bertas před 36 minutami
Dušená mrkev
Paulika před 49 minutami
Krémová pórková polévka
sarkatuckova34 před 1 hodinou
Bylinková kuřecí jatýrka na víně
michaelatomastikova999 před 1 hodinou
Suroviny:
kosti uzené,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
koření nové koření,
pepř,
bobkový list
Komentáře