Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Uzený vývar se zeleninou a masem

Hodnocení receptu je 3,5 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Luucca Luucca

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Uzené kosti omyjeme a vložíme do hrnce se studenou vodou. Vodu nesolíme, až po uvaření, někdy bývají kosti dost slané. Přidáme koření, cibuli a necháme pozvolna vařit 2-3 hodiny. Krok 2: Když už jde maso slabě od kostí, vložíme očištěnou zeleninu a vaříme na skus zeleniny. Krok 3: Po uvaření vývar scedíme, maso odložíme bokem a zeleninu také, vše nakrájíme na větší kousky.
Do polévky zavařím kapání: 1 vejce, trošku hladké mouky a perlivou vodu. Vytvořím hladké, řídké těsto, které rozetřu přes sítko na halušky.
Podle potřeby polévku dochutím solí a utřeným česnekem, kdo ho má rád.

Zveřejněno 30. 5. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Uzený vývar se zeleninou a masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vG7g

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Uzený vývar se zeleninou a masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vG7g

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
kosti uzené, mrkev, petržel, celer, cibule, koření nové koření, pepř, bobkový list

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu