Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rozlítané "holubky"

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

duchacek

Snadný

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

Suroviny pro 8

8

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 644 kJ /
2 783 kcal
Bílkoviny223,10 g
Tuky42,60 g
Vláknina33,60 g
Cholesterol 585 mg
Sodík 634 mg
Sůl1,02 g
Sacharidy360,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Uvaříme rýži tak, aby trochu chroupala.
Hlávkové zelí spaříme v horké vodě, listy odkrájíme (postupujeme až ke středu), velké listy překrojíme na čtvrtky. Krok 2: Mleté maso a rýži dáme do mísy a přidáme kečup, sůl (Podravku), pepř a promícháme s trochou oleje. Krok 3: Do pekáčku dáme pečící papír (aby se to nepřichytilo) a postupně rovnáme zelí tak, že jednotlivé listy vrstvíme na spodek a dáme na ně maso. Uděláme asi 2-3 vrstvy, podle toho, kolik máme zelí. Navrch klademe zbylé listy a zalijeme směsí vody ze zelí a rajského protlaku. Krok 4: Zapékáme cca 2 hod na 100°C.

Zveřejněno 5. 6. 2020

Poznámka autora duchacek

Příště přidám pracovní foto.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rozlítané "holubky"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K32l

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rozlítané "holubky"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K32l

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (1)

Prosím autora, aby skontroloval recept, bol v takom stave, že nie som si istá, či teraz po mojej úprave sedí. Ďakujem. :-)

Suroviny:
maso vepřové mleté, rýže, zelí hlávkové, olej slunečnicový, sůl, pepř, kečup sladký, protlak

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu