Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazolová polévka s vepřovým srdíčkem

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 854 kJ /
2 594 kcal
Bílkoviny152,16 g
Tuky111,30 g
Vláknina58,74 g
Cholesterol 295 mg
Sodík 2,16 g
Sůl5,50 g
Sacharidy172,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Fazuľu namočíme. Krok 2: Srdiečko nakrájame na plátky a dáme do misy.
K mäsu pridáme na pásiky nakrájanú papriku, paradajky narezané na kocky, nadrobno narezanú cibuľu, semienka a nasekanú vňať. Krok 3: Vo víne rozmiešame korenie, cukor, mletú papriku, prelisovaný cesnak a zalejeme srdiečka. Premiešame a necháme cez noc stáť v chladničke. Krok 4: Fazuľu dáme do hrnca aj s vodou, v ktorej sa namáčala, pridáme srdiečkovú zmes, dolejeme potrebným množstvom vody a varíme domäkka. Varím v tlakovom hrnci cca 25-30 minút, podľa druhu fazule. Krok 5: Slaninu nakrájame na kocky a vyškvaríme. Posypeme múkou, krátko opražíme, pridáme mletú papriku, zalejeme vodou a rozvaríme. Zápražku vlejeme do polievky a ešte 10 min spolu povaríme. Krok 6: Podávame s chlebom.

Zveřejněno 6. 6. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazolová polévka s vepřovým srdíčkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/P39y

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazolová polévka s vepřovým srdíčkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/P39y

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
fazole, srdce vepřové, paprika, cibule, česnek, rajče, pepř mletý, paprika sušená sladká, semínka hořčičná, cukr, nať petrželová, víno bílé, sůl, slanina uzená, mouka hladká, paprika sušená sladká

Přidat fotografie receptu