Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazolová polévka s vepřovým srdíčkem

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 854 kJ /
2 594 kcal
Bílkoviny152,16 g
Tuky111,30 g
Vláknina58,74 g
Cholesterol 295 mg
Sodík 2,16 g
Sůl5,50 g
Sacharidy172,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Fazuľu namočíme. Krok 2: Srdiečko nakrájame na plátky a dáme do misy.
K mäsu pridáme na pásiky nakrájanú papriku, paradajky narezané na kocky, nadrobno narezanú cibuľu, semienka a nasekanú vňať. Krok 3: Vo víne rozmiešame korenie, cukor, mletú papriku, prelisovaný cesnak a zalejeme srdiečka. Premiešame a necháme cez noc stáť v chladničke. Krok 4: Fazuľu dáme do hrnca aj s vodou, v ktorej sa namáčala, pridáme srdiečkovú zmes, dolejeme potrebným množstvom vody a varíme domäkka. Varím v tlakovom hrnci cca 25-30 minút, podľa druhu fazule. Krok 5: Slaninu nakrájame na kocky a vyškvaríme. Posypeme múkou, krátko opražíme, pridáme mletú papriku, zalejeme vodou a rozvaríme. Zápražku vlejeme do polievky a ešte 10 min spolu povaríme. Krok 6: Podávame s chlebom.

Zveřejněno 6. 6. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazolová polévka s vepřovým srdíčkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/P39y

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazolová polévka s vepřovým srdíčkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/P39y

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Suroviny:
fazole, srdce vepřové, paprika, cibule, česnek, rajče, pepř mletý, paprika sušená sladká, semínka hořčičná, cukr, nať petrželová, víno bílé, sůl, slanina uzená, mouka hladká, paprika sušená sladká

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu