Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 26 418 kJ / 6 314 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,46 g |
Tuky | 532,10 g |
Vláknina | 49,54 g |
Cholesterol | 1,84 g |
Sodík | 855 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 267,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kubánské větrníky z odpalovaného těsta - Low carb/nízkosacharidové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qz9D
Moje poznámka
Kubánské větrníky z odpalovaného těsta - Low carb/nízkosacharidové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qz9D
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Dušené hovězí kostky se zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Linecká srdíčka II
Přidáno před 13 hodinami
Rohlíčky s vůní skořice
Přidáno před 13 hodinami
Vepřová pečeně na minutku
Přidáno před 16 hodinami
Kolečka se slaným karamelem
Přidáno před 17 hodinami
Plněná vepřová svíčková v listovém těstě
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Melania Trumpová se v jídle hlídá. Celý den má na talíři jen zeleninu a ovoce, nesnáší sushi, ale neodolá smaženému kuřeti
Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Borůvkové muffiny
tara23 před 14 minutami
Minutkové kuřecí nudličky
tara23 před 20 minutami
Čínské smažené nudle s kuřecím masem
Adrii před 42 minutami
Knedlík z domácí pekárny
Zelnak před 1 hodinou
Kapustový prejt
magdalenka před 2 hodinami
Dvojctihodné koláčky
bartonik před 2 hodinami
Máslové raženky (bulky)
Wanilor před 4 hodinami
Tvarohovo-jablečný kynutý koláč
Iwana666 před 11 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokoládou
Chmelova před 14 hodinami
Suroviny:
voda,
olej slunečnicový,
moučka kokosová,
vejce,
semínka lněná,
psyllium,
sůl,
sýr philadelphia,
máslo,
čokoláda,
cukr,
čokoláda
Komentáře