Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 528 kJ / 365 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,55 g |
Tuky | 8,80 g |
Vláknina | 25,30 g |
Cholesterol | 22 mg |
Sodík | 110 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 32,30 g |
Postup přípravy
Ak máme chuť, môžeme pridať krutonky alebo závarkové guličky.
Zveřejněno 16. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krémová fazolková polévka s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L3wj
Moje poznámka
Krémová fazolková polévka s tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L3wj
Nejnovější recepty
Parmazánové košíčky
Přidáno před 3 minutami
Rybičky z lineckého mandlového těsta
Přidáno před 1 hodinou
Obložené chleby s míchanými vejci a uzeným lososem
Přidáno před 1 hodinou
Čínské kuličky na kantonský způsob
Přidáno před 9 hodinami
Lilek s brokolicí a bambusem v asijské omáčce
Přidáno před 10 hodinami
Rostlinný Baileys likér bez laktózy
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Rychlé vanilkové rohlíčky: Těsto je hotové během chvilky, na odležení stačí půl hodiny a tvarování urychlí i forma na rohlíčky
Opilý Izidor poslouží i jako skvělé vánoční cukroví: Vláčné řezy plné čokolády a rumu luxusně vypadají a božsky chutnají
Pracny voní skořicí a hřebíčkem: Podle staročeského receptu jsou plné ořechů a nejlepší jsou obalené ve vanilkovém cukru
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí plněné uzeným a cuketou
Monicka317 před 1 hodinou
Vepřové kostky na česneku a rajčatovém pyré v pomalém hrnci
tara23 před 6 hodinami
Šlehaná pomazánka na jednohubky
Slavista62 před 6 hodinami
Čtyřdruhová sýrová pomazánka
Slavista62 před 7 hodinami
Hermelínová pomazánka na topinky
Slavista62 před 7 hodinami
Chalupářská pomazánka
Slavista62 před 7 hodinami
Pravé chilli con carne
bartaks před 9 hodinami
Dobrá pomazánka na chlebíčky
Slavista62 před 10 hodinami
Moje vaječná pomazánka
Slavista62 před 10 hodinami
Suroviny:
fazolky zelené,
mléko,
mouka hladká,
tvaroh,
fenyklová nať,
máslo,
sůl
Komentáře