Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní ragú z kuřecích jater

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 573 kJ /
1 810 kcal
Bílkoviny89,84 g
Tuky153,31 g
Vláknina1,50 g
Cholesterol 2,59 g
Sodík 3,21 g
Sůl8,03 g
Sacharidy16,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Játra propláchneme a necháme okapat. V hlubší pánvi rozehřejeme olej a játra zprudka orestujeme. Přidáme protlak, slaninu nakrájenou na kostky, jemně pokrájenou šalotku, osolíme a společně opékáme. Krok 2: Papriky nakrájíme na tenké proužky a vložíme krátce před koncem k játrům. Ochutíme podle chuti Harissou a společně ještě krátce povaříme. Na závěr promícháme s lístky oregana. Krok 3: Jako přílohu jsem zvolila polentu, ale hodila by se i bramborová kaše.

Zveřejněno 28. 6. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantní ragú z kuřecích jater

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kq0v

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantní ragú z kuřecích jater

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kq0v

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Marie Svarcova: Maruško, já děkuju:-K

:yes::yes: to já také ráda <3 určitě udělám, dík za recept :-K

Suroviny:
játra kuřecí, slanina anglická, cibule šalotka, paprika čerstvá zelená, protlak rajčatový, harissa, koření oregáno čerstvé, sůl, olej

Přidat fotografie receptu