Suroviny
Porce: 4+
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 455 kJ / 348 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,77 g |
Tuky | 1,89 g |
Vláknina | 25,13 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,44 g |
Sůl | 5,94 g |
Sacharidy | 58,77 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky. Petržel, celer, mrkev a ředkvičky očistíme a nakrájíme na kousky. Vše dáme do hlubokého hrnce, přidáme oloupaný česnek, sůl, houby a špekovou kůži, zalijeme vodou a necháme přikryté pomalu dusit, dokud zelenina není al dente.
Krok 2: Přidáme koření a necháme vše provařit. Nakonec vyndáme kůži a opatrně zahustíme jíškou (má tendenci houstnout pomalu a v momentě až příliš rychle, proto ji sypeme jen velmi pozvolna a dáme čas na zhoustnutí, než přidáme více jíškové směsi). Můžeme dosolit dle potřeby.
Zveřejněno 1. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezlepková bramboračka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O3pE
Moje poznámka
Bezlepková bramboračka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O3pE
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 50 minutami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 4 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 4 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 13 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové koule v kari omáčce
ricci před 23 minutami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 26 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 1 hodinou
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 15 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 16 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 16 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 16 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 16 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 17 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 17 hodinami
Suroviny:
brambory,
mrkev,
petržel,
celer,
ředkvičky,
česnek,
špek,
houby sušené,
voda,
sůl mořská,
jíška,
petrželka,
tymián čerstvý,
nať celerová,
libeček čerstvý,
sůl mořská
Komentáře