Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bezlepková bramboračka

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lenka Škulinová Lenka Škulinová

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny

Porce: 4+

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 455 kJ /
348 kcal
Bílkoviny11,77 g
Tuky1,89 g
Vláknina25,13 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,44 g
Sůl5,94 g
Sacharidy58,77 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky. Petržel, celer, mrkev a ředkvičky očistíme a nakrájíme na kousky. Vše dáme do hlubokého hrnce, přidáme oloupaný česnek, sůl, houby a špekovou kůži, zalijeme vodou a necháme přikryté pomalu dusit, dokud zelenina není al dente.  Krok 2: Přidáme koření a necháme vše provařit. Nakonec vyndáme kůži a opatrně zahustíme jíškou (má tendenci houstnout pomalu a v momentě až příliš rychle, proto ji sypeme jen velmi pozvolna a dáme čas na zhoustnutí, než přidáme více jíškové směsi). Můžeme dosolit dle potřeby.

Zveřejněno 1. 7. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bezlepková bramboračka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O3pE

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bezlepková bramboračka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O3pE

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
brambory, mrkev, petržel, celer, ředkvičky, česnek, špek, houby sušené, voda, sůl mořská, jíška, petrželka, tymián čerstvý, nať celerová, libeček čerstvý, sůl mořská

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu