Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Buřty na černém pivu (na grilu)

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Timmy Timmy

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 373 kJ /
806 kcal
Bílkoviny13,33 g
Tuky5,31 g
Vláknina24,89 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,20 g
Sůl10,33 g
Sacharidy141,53 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Buřty rozkrojíme na půlku, necháme sežehnout z obou stran nad žárem, mezitím připravíme: Krok 2: Cibuli nakrájíme na půlměsíčky, vyskládáme na dno pekáče.
Česnek nasekáme nadrobno a rozprostřeme po pekáči. Krok 3: V misce smícháme pasírovaná rajčata s kečupem, chilli a uzenou paprikou. Krok 4: Ožehnuté buřty vložíme do pekáče, osolíme, opepříme a posypeme kmínem. Zalijeme rajčatovou směsí, na ni rozprostřeme papriku a zalijeme pivem. Necháme dělat asi 75 min na 180° (občas promícháme).
Nakonec přisypeme cukr a asi 15 minut necháme dodělat.

Zveřejněno 7. 7. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Buřty na černém pivu (na grilu)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kqWJ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Buřty na černém pivu (na grilu)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kqWJ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

Suroviny:
buřt, pivo černé, česnek, cibule, paprika čerstvá červená, pasírované rajčata, kečup sladký, paprika sušená uzená, chilli, sůl, pepř, kmín drcený, cukr třtinový

Přidat fotografie receptu