Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 332 kJ / 796 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,38 g |
Tuky | 38,27 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 521 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 58,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podmáslová omáčka na způsob Hodolanské
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0GzL
Moje poznámka
Podmáslová omáčka na způsob Hodolanské
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0GzL
Nejnovější recepty
Kořeněné cukroví
Přidáno před 2 minutami
Vánoční stromečky
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 3 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 5 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 5 hodinami
Roláda Alžírská káva (světlá)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 43 minutami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 1 hodinou
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 1 hodinou
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 3 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 16 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 17 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 17 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 17 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 17 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 18 hodinami
Suroviny:
brambory,
cibule,
podmáslí,
klobása,
vejce,
mouka hladká,
vývar,
máslo,
koření nové koření,
bobkový list,
cukr
Komentáře (2)