Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazolková omeleta

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 972 kJ /
710 kcal
Bílkoviny54,40 g
Tuky40,30 g
Vláknina25,00 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 527 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy20,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji na panvici asi 3 minúty restujeme nakrájané fazuľky. Podlejeme 1 lyžicou vody a zakryté 10 min na slabom plameni podusíme. Krok 2: Zalejeme vajciami, ktoré sme rozšľahali s korením a soľou. Pomaly odkryté pečieme, kým vajcia nestuhnú. Krok 3: Podávame so zeleninou alebo zeleninovým šalátom.

Zveřejněno 1. 8. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazolková omeleta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2KBz

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazolková omeleta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2KBz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Eja57: ;-):yes: Ono špeciálne Čedar by tam asi aj pasoval, iný syr by som nedala. ;-)

tejaja: áno, súhlasím, já keď pozerám, že si niekto sype naprosto mimo misu na jedlo najlepšie eidam tak....beriem svoju poznámku zpäť, bude to moc dobré aj tak...neviem prečo ma napadol ten čedar, asi by mi tam pasoval....
:-K

Eja57: Ďakujem. ;-) K tomu syru: nie som zástancom sypania syru na všetko, samozrejme, to nebráni nikomu si tam ten syr nasypať, bude to dobré, len ja radšej bez. ;-)

:yes: trocha čedaru navrch a nebe v ústech:-K

Suroviny:
fazolky zelené, vejce, olej, pepř bílý, sůl

Přidat fotografie receptu