Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jablková pomazánka

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Ludmila B Ludmila B

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 988 kJ /
3 343 kcal
Bílkoviny27,50 g
Tuky62,70 g
Vláknina67,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 79 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy633,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Jablka očistíme, oloupeme a zbavíme jadřinců. Nastrouháme nebo nakrájíme na menší kousíčky, vložíme do hrnce
spolu s vodou a polovinou celkového množství cukru a povaříme do poloměkka. Poté rozmixujeme dohladka, přidáme zbytek cukru, vanilku, kakao,rozlámanou čokoládu a na mírném ohni mícháme, pokud se čokoláda nerozpustí. Používáme podobně jako marmeládu nebo jako alternativu místo Nutelly, třeba na palačinky. Velmi chutné.

Zveřejněno 2. 8. 2020

Poznámka autorky Ludmila B

Zdroj: Lidové noviny z července 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jablková pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gmok

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jablková pomazánka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gmok

Marie

Suroviny:
jablko, kakao, voda, cukr vanilkový, čokoláda hořká, cukr krupice

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu