Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 818 kJ / 913 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,53 g |
Tuky | 68,55 g |
Vláknina | 6,38 g |
Cholesterol | 1,34 g |
Sodík | 807 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 21,19 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso, vejce, kapii a okurky nakrájíme na kousky. Přidáme hrášek (já jsem ho minutku povařila v lehce slané vodě a prudce zchladila). Můžeme použít i hrášek sterilovaný.
Krok 2: Vmícháme hořčici a zvolenou majonézu s jogurtem nebo svou oblíbenou kombinací. Salát dochutíme solí a pepřem. Je rychlý a chutný. Variace, jak zpracovat maso z polévky.
Zveřejněno 4. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát z vařeného kuřecího masa (z polévky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oxzB
Moje poznámka
Salát z vařeného kuřecího masa (z polévky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oxzB
Nejnovější recepty
Tuňákový salát v tortille
Přidáno před 7 hodinami
Sekaná se sýrem a sušenými houbami
Přidáno před 7 hodinami
Bramborové placky s jitrničkou
Přidáno před 12 hodinami
Bramborové placky plněné brynzou
Přidáno před 12 hodinami
Bramborové krokety jako chuťovky
Přidáno před 12 hodinami
Smažený bramborový knedlík v těstíčku
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí čína jinak
Neregistrovaný před 36 minutami
Piškotová bábovka
Neregistrovaný před 45 minutami
Domácí křupavé rohlíky
Neregistrovaný před 1 hodinou
Dělbuchy
Neregistrovaný před 1 hodinou
Jablkový koláč
L.Komrska před 2 hodinami
Bramborové lokše (patenty, laty)
Neregistrovaný před 2 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Neregistrovaný před 2 hodinami
Paella Valenciana a Paella de Marisco
Neregistrovaný před 2 hodinami
Linecký moučník s ovocem
Neregistrovaný před 2 hodinami
Duo řezy s mákem a povidlovou náplní
Neregistrovaný před 2 hodinami
Suroviny:
vejce,
okurky sterilované,
hrášek mražený,
kapie,
hořčice,
majonéza,
sůl,
pepř
Komentáře