Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 818 kJ / 913 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,53 g |
Tuky | 68,55 g |
Vláknina | 6,38 g |
Cholesterol | 1,34 g |
Sodík | 807 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 21,19 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso, vejce, kapii a okurky nakrájíme na kousky. Přidáme hrášek (já jsem ho minutku povařila v lehce slané vodě a prudce zchladila). Můžeme použít i hrášek sterilovaný.
Krok 2: Vmícháme hořčici a zvolenou majonézu s jogurtem nebo svou oblíbenou kombinací. Salát dochutíme solí a pepřem. Je rychlý a chutný. Variace, jak zpracovat maso z polévky.
Zveřejněno 4. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát z vařeného kuřecího masa (z polévky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oxzB
Moje poznámka
Salát z vařeného kuřecího masa (z polévky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oxzB
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 9 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 9 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 9 hodinami
Pečená jehněčí kýta
Přidáno před 14 hodinami
Velikonoční koláč
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční sekaná
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohová vánočka
zackovam před 17 minutami
Bramborák na plech - Gugla
BronislavaP před 31 minutami
Hovězí maso na špeku a kořenové zelenině
Popelkaa před 52 minutami
Housky - zajíčci
TAkova před 2 hodinami
Tvarohové řezy - hrnečkové
AndreaAbb před 2 hodinami
Jidáše, jidášky…
stefi.f47 před 10 hodinami
Škubánky s mákem a škubánkové smaženky
Tereziena před 10 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Noe_tvori před 10 hodinami
Tvarohové noky
Lencadlo před 11 hodinami
Cibulová pomazánka s nivou
Michaela-w před 11 hodinami
Suroviny:
vejce,
okurky sterilované,
hrášek mražený,
kapie,
hořčice,
majonéza,
sůl,
pepř
Komentáře