Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 964 kJ / 470 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,67 g |
Tuky | 26,44 g |
Vláknina | 3,69 g |
Cholesterol | 78 mg |
Sodík | 591 mg |
Sůl | 1,57 g |
Sacharidy | 39,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pro nejmenší - Těstoviny s ementálem,špenátem a sl.kukuřicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZ2K
Moje poznámka
Pro nejmenší - Těstoviny s ementálem,špenátem a sl.kukuřicí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZ2K
Nejnovější recepty
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 3 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 8 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 8 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 9 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 15 hodinami
Čočková polévka se zeleninou a bylinkami
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 6 minutami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 1 hodinou
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
landovska před 1 hodinou
Kuskus s kuřecím masem a zeleninou
Dycky před 2 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Nycka před 3 hodinami
Bezkonkurenční králík
veruskaberuszka před 3 hodinami
Svěží pomazánka z lučiny
tara23 před 3 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
veronika_straka před 4 hodinami
Hrnková bábovka
v.jitka@email.cz před 4 hodinami
Tématické fráze:
recepty pro batolata,
vaření pro batolata,
vaření pro batolata,
kuchařka pro batolata,
vaříme batolatům,
špenát pro batolata,
těstoviny se špenátem pro děti,
vaříme pro batolata,
špenát pro batole,
vaření pro batole,
těstoviny pro batolata,
těstoviny se špenátem,
recepty pro nejmenší,
těstoviny pro děti,
varime batoleti,
testoviny pro batole,
vareni pro nejmensi,
jak uvařit čerstvý špenát,
vařená kukuřice recept,
vařime pro nejmenši
Suroviny:
těstoviny,
máslo,
mouka,
mléko kojenecké,
sýr ementál,
špenát čerstvý,
kukuřice
Komentáře (5)