Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 715 kJ / 171 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,67 g |
| Tuky | 0,85 g |
| Vláknina | 15,17 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 36 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 31,58 g |
Postup přípravy
Krok 1: Salátovku nastrouháme nahrubo a menší okurky nakrájíme na tenká půlkolečka. Cibuli nakrájíme na měsíčky. Salátovku dáme do mísy, lehce osolíme a opepříme. Necháme chvíli stát, aby pustila vodu.
Krok 2: Přidáme všechny zbývající suroviny, kromě kopru, a promícháme. Dolijeme nálevem z okurek. Salát dochutíme podle toho, jestli je nálev sladší, nebo kyselejší. Nakonec vmícháme kopr a necháme vychladit.
Zveřejněno 6. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svěží salát z dvojích okurek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q9M0
Moje poznámka
Svěží salát z dvojích okurek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q9M0
Nejnovější recepty
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 6 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 6 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 11 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 17 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Okoun mořský na sumahu
Kajkajak před 1 hodinou
Domácí piškoty
Marjet před 3 hodinami
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 5 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 6 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 6 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 6 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 6 hodinami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 6 hodinami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 7 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 7 hodinami
Suroviny:
okurka salátová,
okurky sterilované,
cibule,
česnek,
kapie,
kopr,
lák okurkový,
ocet,
cukr,
sůl,
pepř
Komentáře (3)