Krkovička s česnekovými výhonky a kedlubnou
Jedním z nejšťavnatějších kousků vepřového masa je bezesporu krkovice. Dušená krkovice, doplněná o česnekové výhonky a kedlubnu, je ideálním nedělním obědem. Podáváme s bramborovou přílohou nebo rýží.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 119 kJ / 507 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,23 g |
Tuky | 1,42 g |
Vláknina | 46,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 113 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 93,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička s česnekovými výhonky a kedlubnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6OQV
Moje poznámka
Krkovička s česnekovými výhonky a kedlubnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6OQV
Nejnovější recepty
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 43 minutami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 3 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 4 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno před 17 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 17 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Miroslav81 před 1 hodinou
Máslový mazanec
P@cka před 1 hodinou
Drožďová polévka s pohankou
Styliane před 1 hodinou
Pokroutky neboli kraple
babca48 před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 12 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 14 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 14 hodinami
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Ewush před 14 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Antonausprag před 16 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
sádlo,
cibule,
kedlubna,
výhonky česnekové,
tymián,
sůl,
pepř mletý,
vývar masový,
jíška
Komentáře