Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 782 kJ / 1 382 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,89 g |
Tuky | 100,12 g |
Vláknina | 26,66 g |
Cholesterol | 336 mg |
Sodík | 4,14 g |
Sůl | 10,20 g |
Sacharidy | 35,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brokolicová polévka s nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D35q
Moje poznámka
Brokolicová polévka s nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D35q
Nejnovější recepty
Zapečené plněné kaiserky
Přidáno před 14 hodinami
Avokádový krém s kešu ořechy
Přidáno před 14 hodinami
Těstovinový salát s ricottou a grilovaným masem
Přidáno před 17 hodinami
Kroupy s opečenou jitrničkou
Přidáno před 17 hodinami
Pečená kuřecí stehýnka s kroupovým zelím
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové plátky plněné prejtem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Suchej únor v podání hvězd: Heidi Janků, Hanka Kynychová i Monika Absolonová prozradily, zda vydrží bez alkoholu
Zapečený jitrnicový prejt snadno připravíte i doma: Krásně voní majoránkou a česnekem a vynikající je s bramborem
Večeře za pár korun: Přichystejte si knedlíky s vejci a hlívou, pečené brambory s tvarohem nebo třeba langoše
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzský cibulový koláč
Neregistrovaný před 21 minutami
Zelný salát s mrkví
Neregistrovaný před 32 minutami
Krémová pórková polévka
radbastim před 36 minutami
Koláč s drobenkou
Neregistrovaný před 1 hodinou
Nudle se smetanou, koprem a uzeným lososem
Neregistrovaný před 1 hodinou
Zelňačka (klasika)
Neregistrovaný před 1 hodinou
Sladkokyselá čočka s uzeným a volským okem
Neregistrovaný před 2 hodinami
Sépiové špagety s marinovaným lososem
Neregistrovaný před 3 hodinami
Buchta "Orgasmus"
Neregistrovaný před 3 hodinami
Celerový salát s ořechy
Neregistrovaný před 5 hodinami
Suroviny:
brokolice,
cibule,
máslo,
květ muškátový,
česnek,
mouka hladká,
vývar,
smetana na vaření,
sýr niva,
sůl,
Komentáře