Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 484 kJ / 833 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,74 g |
Tuky | 42,43 g |
Vláknina | 19,92 g |
Cholesterol | 580 mg |
Sodík | 300 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 69,41 g |
Postup přípravy
Vejce utřeme s máslem, přidáme strouhaný sýr, petrželku a podle potřeby mouku. Promícháme a dvěma lžičkami děláme nočky, které uvaříme v polévce.
Zveřejněno 27. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Papriková polévka se smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Q4L
Moje poznámka
Papriková polévka se smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Q4L
Nejnovější recepty
Linecká srdíčka II
Přidáno před 12 hodinami
Rohlíčky s vůní skořice
Přidáno před 12 hodinami
Vepřová pečeně na minutku
Přidáno před 15 hodinami
Kolečka se slaným karamelem
Přidáno před 16 hodinami
Plněná vepřová svíčková v listovém těstě
Přidáno před 19 hodinami
Nugátové cukroví
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Melania Trumpová se v jídle hlídá. Celý den má na talíři jen zeleninu a ovoce, nesnáší sushi, ale neodolá smaženému kuřeti
Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Knedlík z domácí pekárny
Zelnak před 8 minutami
Kapustový prejt
magdalenka před 1 hodinou
Dvojctihodné koláčky
bartonik před 1 hodinou
Máslové raženky (bulky)
Wanilor před 3 hodinami
Tvarohovo-jablečný kynutý koláč
Iwana666 před 10 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokoládou
Chmelova před 13 hodinami
Dvoubarevný piškot s polevou
Chmelova před 13 hodinami
Ošatkový chléb
monyss před 15 hodinami
Tmavé lněné rohlíky s kyškou
lecho před 15 hodinami
Suroviny:
máslo,
cibule,
paprika čerstvá červená,
rajče,
vývar,
pepř,
libeček čerstvý,
vegeta,
smetana,
vejce,
máslo,
sýr nastrouhaný,
mouka polohrubá,
petrželka
Komentáře