Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tvarohový Lottus perník

Hodnocení receptu je 4,5 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Bina99 Bina99

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

Suroviny pro 15

15

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 260 kJ /
4 364 kcal
Bílkoviny83,68 g
Tuky155,31 g
Vláknina26,00 g
Cholesterol 274 mg
Sodík 209 mg
Sůl0,46 g
Sacharidy644,95 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny ingredience na těsto dáme do misky a smícháme dohromady. Těsto dáme péct do trouby předehřáte na 170 stupňů a pečeme 20 minut. Krok 2: Mezitím uděláme krém: Do misky dáme tvaroh a Lottus sušenky (dala jsem do sáčku a rozbila paličkou na maso).
Do misky přidáme třtinový cukr s rumovou příchutí, vanilkový cukr, skořicový cukr a zamícháme. Krok 3: Když je perník hotový, vyndáme ho a necháme schladit. Krok 4: Pak na perník rozetřeme krém a posypeme nastrouhanou jakoukoliv čokoládou.

Zveřejněno 1. 9. 2020

Poznámka autorky Bina99

Recept jsem si vymyslela, ale je moc dobrý a není ani moc sladký. Tak snad bude chutnat i vám.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tvarohový Lottus perník

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L33w

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tvarohový Lottus perník

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L33w

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
mouka hladká, cukr, mléko, olej, vejce, prášek do perníku, cukr vanilkový, kakao, tvaroh, cukr skořice, cukr vanilkový, cukr třtinový, sušenky, čokoláda

Přidat fotografie receptu