Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelný salát s jogurtovo-hořčicovou zálivkou

Hodnocení receptu je 4,9 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 294 kJ /
309 kcal
Bílkoviny10,83 g
Tuky9,97 g
Vláknina9,15 g
Cholesterol 15 mg
Sodík 377 mg
Sůl0,85 g
Sacharidy40,66 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kapustu (zelí) nakrájame na rezance, mrkvu nastrúhame a premiešame so soľou. Necháme 15 minút v chlade postáť. Krok 2: Primiešame na kolieska narezanú cibuľu. Krok 3: Jogurt zmiešame s horčicou, mletou rascou, korením a vmiešame do šalátu.
Podávame chladené.

Zveřejněno 3. 9. 2020

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zelný salát s jogurtovo-hořčicovou zálivkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R33q

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zelný salát s jogurtovo-hořčicovou zálivkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R33q

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
zelí hlávkové, mrkev, cibule, jogurt, hořčice, med, kmín mletý, pepř, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu