Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žemlovka (zemlbába) naslano

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

LuckaRose LuckaRose

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 165 kJ /
1 712 kcal
Bílkoviny76,29 g
Tuky130,40 g
Vláknina2,89 g
Cholesterol 717 mg
Sodík 2,00 g
Sůl4,81 g
Sacharidy56,98 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rajčata nakrájíme na kolečka a papriky na proužky. Nakrájíme také šunku a sýr. Krok 2: Připravíme pekáček vymazaný máslem a dáme do něj toustový chléb namočený v mléce s rozšlehaným vejcem. Krok 3: Uděláme bylinkovou bešamelovou omáčku. Z rozpuštěného másla a hladké mouky připravíme jíšku, přidáme pažitku, mléko, Masox, pepř a sůl a mícháme, dokud se nevytvoří hladký bešamel. Krok 4: Chléb proložíme paprikou, rajčaty, šunkou i sýrem a zalijeme celé bešamelem. Krok 5: Zapékáme v troubě při 170 °C asi 20 minut.

Zveřejněno 5. 9. 2020

Poznámka autorky LuckaRose

Dobrou chuť!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Žemlovka (zemlbába) naslano

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6OOn

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Žemlovka (zemlbába) naslano

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6OOn

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
chléb toustový, mléko, vejce, máslo, rajče, paprika, sýr gouda, šunka, máslo, mouka hladká, masox, mléko, pažitka, pepř, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu